Segedínský guláš

  • Sádlo,
  • cibule,
  • mletá paprika,
  • pepř,
  • hovězí maso,
  • kmín,
  • hladká mouka,
  • naložené zelí,
  • 2 brambory.

Rozpustíme sádlo, v něm necháme zrůžovět cibuli, přidáme papriku, pepř a hovězí maso na kostky pokrájené. Okmínujem a do měkka dusíme.

Segedínský guláš s knedlíkem

Segedínský guláš

Jak je měkké a šťáva prosmahlá, zaprášíme moukou, necháme propražit a zalejeme vodou. Pak přidáme naložené překrojené zelí a dva menší, na kostky krájené brambory a dovaříme.

Můžeme k nim podávati chléb, knedlík, brambor.

Druh receptu: Masa. Odkaz na recept Segedínský guláš.

Jeden komentář k receptu "Segedínský guláš"

  1. Peter

    Ak Segedínsky guláš neobsahuje smotanu, tak je to Hajdú káposzta (Hajdúcké zelí).
    Zemiaky (brambory) v Segedínskom guláši mi pripadajú ako cesnak v čokoládových palacinkách…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *