Do hrnku vlažného mléka, cukru, rozdrobené droždí a necháme na teplém místě kynout.
Pingback: Domažlické koláče | Babiččiny recepty
Pingback: Německý koláč | Babiččiny recepty
Pingback: Koblihy | Babiččiny recepty
Pingback: Dukátové buchtičky s vinnou pěnou | Babiččiny recepty
Pingback: Kynuté knedlíky | Babiččiny recepty
Pingback: Tvarohové koláče | Babiččiny recepty
Užitečný recept – ne každý toto zná! A přitom je to základ.
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *
Komentář
Jméno *
E-mail *
Webová stránka
Pingback: Domažlické koláče | Babiččiny recepty
Pingback: Německý koláč | Babiččiny recepty
Pingback: Koblihy | Babiččiny recepty
Pingback: Dukátové buchtičky s vinnou pěnou | Babiččiny recepty
Pingback: Kynuté knedlíky | Babiččiny recepty
Pingback: Tvarohové koláče | Babiččiny recepty
Užitečný recept – ne každý toto zná! A přitom je to základ.